(VIDEO) Un accident de tipul celor produse doar cu camioane, surprins între un Mercedes Sprinter şi un Lexus în Chişinău

28 Martie 2022, 08:57
Redacţia PiataAuto.md
În cazul camioanelor, se ştie că acestea au puncte oarbe în zonele laterale faţă ale cabinei, acolo unde vizibilitatea practic lipseşte din construcţiei specifice a unui camion. Tocmai de asta, multe camioane au şi mici indicatoare de avertizare, care ar trebuie să le amintească altor şoferi să evite apropiere de camion în acea zonă. Dar oare au şi microbuzele o asemenea zonă oarbă? Un accident produs în Chişinău pare să sugereze asta la prima vedere.
Totul s-a produs pe Calea Ieşilor, în Chişinău şi de această dată maşina nu are nici o vină, ea continuându-şi deplasarea pe banda sa, fără a o schimba. Şoferul de microbuz însă, avea o traiectorie ce pornise de pe banda din dreapta şi o luase spre cea din stânga fără vreun indicator de direcţie aprins. Iar modul în care Sprinterul a ajuns să acroşeze Lexus-ul aminteşte foarte mult de acele accidente de camioane, unde se invocă zona oarbă. Doar că în cazul unui microbuz cum e Mercedes Sprinter, şoferii profesionişti vor confirmă că asemenea lipsă de vizibilitate nu există pur şi simplu, deci e mult mai probabil că şoferul din microbuz pur şi simplu avea ochii îndreptaţi în altă parte.
Vezi toată situaţia surprinsă în video-ul de mai jos. Apropo, merită menţionată reacţia şoferului din Lexus, care a luat rapid volanul spre stânga, contracarând efectul fizic de a fi întors la 90 grade, în faţa microbuzului.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Vladimir Mihailov
0
6,000
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!