Accident în nordul Moldovei, cu acul vitezometrului unul Audi oprit la 255 km/h, iar toţi cei aflaţi la bord au supravieţuit

3 Aprilie 2022, 12:55
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav a avut loc astă-dimineaţă, în jurul orei 05:10, pe traseul M5 din nordul Moldovei, la ieşirea din localitatea Criva în direcţia punctului de trecere a frontierei cu acelaşi nume. Un Audi A6 a lovit un copac de pe marginea traseului, iar acul vitezometrului a oprit la indicaţia 255 km/h.
În maşină se aflau trei tineri, şoferul de 27 de ani şi doi pasageri de 19 ani. Deşi maşina aproape că s-a dezintegrat în urma impactului, celula habitaclului a rămas relativ întreagă, fapt care a făcut ca toţi cei 3 tineri să supravieţuiască.
Poliţia anunţă, însă, că toţi 3 erau în stare de ebrietate, cel de la volan având 0.49 mg/l în aerul expirat. Mai mult ca atât, cel care se afla la volan nu are nici permis de conducere.
Având viteză enormă, maşina a derapat pe carosabilul umed şi aşa a ajuns să lovească un copac pe acostament. De cele mai multe ori, cifra la care opreşte acul unui vitezometru indică viteza în momentul impactului, însă aici, deşi maşina e avariată grav, viteza de impact pare să fi fost ceva mai mică. Uneori în momentul impactului săgeţile pot sări până spre limita maximă din cauza forţei imense. Totuşi, asta nu atenuează gravitatea acestui accident sau faptul că maşina era condusă cu viteză vizibil prea mare, de un conducător în stare de ebrietate şi fără permis de conducere.
0
32,927
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!