Accident produs în Slovacia între o Dacia Duster şi un Ferrari, în urma căruia dauna la Dacia e de o sută de ori mai mică

6 Aprilie 2022, 11:53
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Slovacia a publicat un comunicat amplu despre un accident foarte neobişnuit, care a avut loc la sfârşitul lunii martie pe traseul D4 din apropierea Bratislavei. În accident au fost implicate o Dacia Duster şi un Ferrari SF90, cu un preţ de circa jumătate de milion de euro.
Cauzele preliminare ale accidentului încă sunt investigate, întrucât ambii şoferi îşi neagă vinovăţia, cel din Ferrari declarând că Dacia a ieşit pe contrasens şi el a evitat-o spre stânga, la rândul lui, lovind-o în zona colţului drept faţă, iar o altă versiune e că Ferrari ar fi derapat şi ar fi ajuns pe contrasens, impunând Dacia să iasă pe cealaltă bandă. Cert e că după ce a lovit Dacia în bara de protecţie şi roata dreapta faţă, Ferrari s-a rotit şi a ajuns în afara traseului, lovind şi un gard cu piloni de beton din decor.
Poliţia din Slovacia, într-o remarcă mai puţin obişnuită, menţionează pe pagina sa oficială că în acest duel rezultatul e 1:0 pentru Dacia, întrucât, spre deosebire de Ferrari, ea a rămas pe drum. Mai mult ca atât, poliţia a făcut şi o estimare a daunelor suferite de cele două maşini în acest accident şi a anunţat că Ferrari va fi declarat, cel mai probabil, daună totală, cu 500,000 euro pagube, în timp ce daunele cu care s-a ales Dacia Duster sunt de 100 de ori mai mici, fiind estimate la maxim 5,000 euro.
2
46,928
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!