Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Acesta e noul Chery Arrizo 8, un sedan din China foarte inspirat de la Toyota Camry

12 Aprilie 2022 - 11:37
Redacţia PiataAuto.md
Producătorul chinez Chery tocmai a lansat un nou sedan, numit Arrizo 8, despre care spune că ar fi o nouă direcţie de design, dar şi unul din cele mai frumoase modele create vreodată în China. Deşi micile detalii sunt diferite, dimensiunile, proporţiile şi liniile esenţiale amintesc foarte mult de Toyota Camry, unul din cele mai de succes modele ale Toyota.
Habitaclul e mai diferit de stilul Toyota, însă, adoptând linii aerate, moderne, fără prea multă aglomerate vizuală. Sunt prezente două display-uri mari, unite într-o planşă, dar pe lângă ele întreaga planşă de bord e liberă de aproape orice alte comenzi, având chiar şi inserţii de lemn. Ambianţa maşinii se vrea a fi una care să muşte un pic din senzaţiile premium, e clar.
E interesant şi faptul că la posterior, noul Chery Arrizo 8 are două guri duble de evacuare, din ambele părţi, de parcă ar sugera un motor cu două blocuri de cilindri sub capotă, un V8 sau măcar un V6.
De fapt se va putea alege din două motoare. Unul va avea 1.6 litri turbo şi va scoate tocmai 197 CP şi 290 Nm, iar altul va avea 2.0 litri, fiind şi el turboaspirat, şi livrând 254 CP şi 390 Nm. În ambele cazuri tracţiunea se realizează pe puntea faţă, printr-o cutie automată cu dublu ambreiaj şi 7 trepte. Preţul de start în China va constitui echivalentul a circa 20,300 euro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter