David Beckham i-a dăruit fiului său o maşină clasică, dar electrică, la nunta acestuia

12 Aprilie 2022, 10:33
Redacţia PiataAuto.md
Auzul veştii că David Beckham are un fiu suficient de mare încât să-şi celebreze nunta ne poate face să ne simţim mai bătrâni, dar acesta a ajuns la acel moment în viaţă, iar tatăl său a ales un cadou de nuntă foarte special, sub forma unei maşini clasice superbe, dar cu propulsie electrică.
Foto: David Beckham şi fiul său, Brooklyn

Ceea ce vedem aici e un Jaguar XK140, reconstruit pentru a avea propulsie electrică modernă şi performantă de către cei de la Lunaz, una din primele şi cele mai mari companii britanice specializate în producţia unor asemenea bijuterii clasice electrificate. Iar compania există, de fapt, inclusiv datorită lui David Beckham, acesta fiind unul din principalii acţionari şi investitori ai companiei, cu peste 200 milioane de dolari investiţi în Lunaz.
Jaguarul XK140 a fost construit în 1954, apoi a avut parte de mii de ore de muncă în atelierul din Silverstone al celor de la Lunaz. Maşina a beneficiat de un sistem de propulsie electrică ultra-modern, cu baterii, electromotor, însă tot acest substrat e discret ascuns, pentru a păstra aspectul maşinii cât mai autentic.
Până şi cadranele de bord au fost modificate să arate informaţii relevante pentru propulsia electrică, dar au fost redesenate în stilul original.
Iar conectorul prizei pentru încărcarea maşinii se află în locul unde era capacul rezervorului original de combustibil.
Beckham a aranjat şi transportarea maşini în Florida, SUA, acolo unde va avea loc nunta fiului său. Preţul unei asemenea bijuterii, dar şi datele tehnice exacte rămân a fi nespuse.
0
7,154
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!