Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(FOTO) Maşini clasice fascinante, toate surprinse în aceeaşi parcare a unui hotel din România

11 Aprilie 2022 - 10:07
Redacţia PiataAuto.md
Să vezi mai multe maşini clasice fascinante la un loc nu e tocmai o raritate, pentru că, din fericire, pasionaţii şi proprietarii lor mai ies cu ele la întruniri publice sau private, mai defilează din când în când cu ele spre deliciul publicului sau de dragul plăcerii proprii. Dar în acest week-end un conglomerat de maşini superbe din diverse perioade, dar toate într-o stare impecabilă şi autentică, au fost surprinse în parcarea unui hotel din Bucureşti.
Maşinile au fost surprinse la etajul -2 al hotelului Intercontinental, după cum menţionează autul pozelor, Ilie Trick. Printre bijuteriile surprinse se numără Citroen DS, Mitsubishi Lancer Evo, Alfa Romeo Spider.
Lista continuă cu Mercedes 380 SL din generaţia R107, Mercedes S600 Coupe din generaţia C140, Mercedes W123 şi W124.
Sunt prezente şi VW Golf Mk1, BMW E30, ba chiar şi un Opel Commodore Coupe, un model european cu siluetă de muscle-car de cândva.
De asemenea, lista continuă cu BMW E21, mai multe modele clasice VW, Jaguar, Cadillac, Ford, chiar şi un Trabant şi un Morgan, nemaivorbind de Dacii clasice, care au fost surprinse în număr mai mare.
Au fost văzute şi câteva exemplare Saab 900.
Aşa cum spuneam, maşinile sunt din perioade foarte diferite, din ţări diferite, semn că în acelaşi loc au venit proprietari cu gusturi foarte diferite. Însă toţi aceşti proprietari au în comun predilecţia de a păstra starea autentică, originală, a maşinilor lor.
Am încercat să aflăm care a fost evenimentul la care aceste maşini ar fi putut participa, şi singurul eveniment relevant din apropiere, anunţat public, a fost adunarea generală a Retromobil Club România, stabilită la o locaţie relativ apropiată.
Sursa foto: Facebook / grupul Old Cars Moldova / Ilie Trick
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter