Ford a lansat un nou Taurus, dar modelul e limitat la câteva regiuni ale lumii

26 Aprilie 2022, 10:22
Redacţia PiataAuto.md
Ford Mondeo nu va mai avea un succesor în Europa, şi nici în America de Nord nu va mai exista acelaşi model cu numele de Fusion, însă cei de la Ford ştiu că în lume mai există regiuni unde sedanurile de talie medie sunt foarte populare, aşa că au lansat un nou Taurus. Lansarea a avut loc în Orientul Mijlociu, iar modelul va fi disponibil în ţările din regiune, începând de la Emiratele Arabe Unite până la Oman şi Bahrain, cu posibilitatea de a fi extins ulterior şi în alte regiuni.
Noul Ford Taurus e un model cu design aproape identic cu sedanul vândut în China şi numit Mondeo acolo. Deci, noul Taurus se încadrează în acelaşi segment ca şi fostul Mondeo şi anunţă un confort excepţional la bord, cu un sistem de climatizare de mare capacitate, prevăzut să facă faţă condiţiilor climaterice din Orientul Mijlociu, cu temperaturi de până la 50 grade Celsius.
La nivel de motoare e anunţat un motor turboaspriat de 2.0 litri, EcoBoost, şi o cutie automată cu 8 trepte. La interior e prezent un display uriaş de 13.2 ţoli pentru multimedia, dar şi cadrane digitale pentru şofer. Noul Ford Taurus va putea avea până şi acoperiş panoramic, chiar dacă va fi exploatat într-o regiune cu mult soare.
Ford a avut un model Taurus în SUA, până acum câţiva ani, iar în Orientul Mijlociu numele a continuat a fi folosit, devenind un model foarte popular în regiune. Prin urmare, păstrarea numelui Taurus pentru unele părţi ale lumii e cât se poate de logică pentru Ford, mai ales că asemenea regiuni apreciază foarte mult aceste sedanuri Ford.
0
7,342
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!