Hilton a inaugurat un hotel destinat doar maşinilor, în Marea Britanie, iar condiţiile de cazare sunt absolutiste

18 Aprilie 2022, 10:29
Redacţia PiataAuto.md
În perioada pandemică, hotelele au cunoscut cel mai mare declin de cerere din motive lesne de înţeles. Pe de altă parte, maşinile clasice au cunoscut o creştere imensă a cererii şi valorii lor, pentru că oamenii au început să pună mai mult accent pe ceea ce le condimentează viaţa, pe de o parte, dar şi pentru că mai mulţi caută oportunităţi mai sigure de investiţii în obiecte care ar creşte în valoare în timp. Aşa că apariţia unui hotel Hilton, în care oaspeţii să nu fie oamenii, ci maşinile, pare o idee genială, venită exact la momentul potrivit.
Noul hotel se află în Hertfordshire din Marea Britanie şi oferă condiţii de cazare absolutiste pentru maşinile aduse aici. Astfel, maşinile sunt parcate într-un garaj cu climatizare constantă, care asigură o umiditate minimă. Maşina poate fi acoperită cu o husă corectă pentru păstrare ideală, iar hotelul are şi camere video peste tot, pentru monitorizare permanentă.
Noul hotel a parte a unui parteneriat pe care Hilton îl are cu Moss Restauration, o companie specializată în restaurări şi mentenanţa automobilelor de colecţie. Astfel, dacă cei care-şi aduc maşinile la noul hotel Hilton vor dori, specialiştii pot să le asigure mentenanţa tehnică periodică într-un regim corect — spre exemplu pornirea din când în când a motorului, pentru a menţine totul în stare viabilă, sau condusul spre unitatea alăturată de service, unde maşina poate primi schimburi periodice de ulei şi filtre.
Iar cei mai pretenţioşi pot comanda şi lucrări mai sofisticate, de la revigorări parţiale ale maşinilor până la lucrări complexe de restaurare.
Şi, în fine, proprietarii maşinilor pot fi de oriunde în lume, întrucât hotelul are şi un serviciu de concierge, prin care livrează maşina oriunde în lume, la data dorită. Cu alte cuvinte, poţi trăi în orientul mijlociu, iar dacă ai chef să te dai pe un circuit din Italia sau să te plimbi cu ea prin Toscana într-un week-end cu maşina ta clasică, cei de la hotel ţi-o aduc la locul indicat, în ziua indicată, după care o duc înapoi la păstrare.
Toate astea fiind spuse, e clar că preţurile pentru cazare la un asemenea hotel sunt pe măsura absolutismului livrat. Nu sunt anunţate public, însă putem intui că sunt cât se poate de usturătoare.
0
1,780
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!