O partidă de 21 de Toyota Land Cruiser 70 noi, oferite Ministerului Afacerilor Interne din Moldova de ONU

12 Aprilie 2022, 20:16
Redacţia PiataAuto.md
Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova a primit astăzi o partidă de 21 de exemplare Toyota Land Cruiser clasice, din generaţia J70, din partea Agenţiei ONU pentru refugiaţi, UNHCR. Aceste vehicule au fost oferite drept sprijin autorităţi în gestionarea fluxului de refugiaţi din Ucraina în Moldova.
Modelul Toyota Land Cruiser 70 e unul lansat în 1984, dar e menţinut până azi în producţie, fiind continuu perfecţionat. Menţinerea în producţiei are loc datorită reputaţiei de durabilitate şi simplitate în construcţie, cooptată cu capacităţi avansate de trecere şi abilitatea de a fi folosit în condiţii neprielnice. Cu alte cuvinte, barele de protecţie metalice, caroseria nepretenţioasă, blocurle optice simple, îl fac capabil de exploatare nepretenţioasă, faţă de generaţiile mai noi de Land Cruiser, care sunt vehicule mult mai lucioase şi mai fine în condiţii dure.
MAI declară că valoarea celor 21 de automobile se cifrează la peste jumătate de milion de dolari. Acestea vor fi folosite de Poliţia de Frontieră.
0
7,077
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!