Poliţia din Germania a confiscat 3 automobile ale unor vitezomani, după o urmărire a acestora cu 180 km/h prin oraş

29 Aprilie 2022, 11:27
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Germania raportează despre un caz excepţional în care a confiscat 3 automobile care făceau curse de stradă într-un oraş, însă numai după o amplă operaţiune de urmărire a acestora cu viteze de până la 180 km/h în oraşe, după cum menţionează poliţiştii.
Totul a început în centrul orăşelului Pommelsbrunn, situat la est de Nurnberg. Acolo cele 3 automobile au fost observate la o oră nocturnă de o patrulă a poliţiei în timp ce desfăşurau o cursă spre direcţia de est. Poliţia încercat să-i oprească, însă cei trei şoferi au încercat să fugă, aşa că imediat a luat startul o urmărire prin localităţile din preajmă şi traseele dintre ele. Pentru cei trei tineri, se pare că totul era doar distracţie ca-n jocurile video, or, aceştia au continuat să gonească cu până la 180 km/h, viteză atinsă inclusiv în interiorul localităţilor, după cum menţionează poliţia.
Din fericire, nici un accident n-a fost provocat, iar ora nocturnă şi lipsa traficului a făcut să nu fie rănit vreun trecător nevinovat. Cele trei maşini au putut fi oprite doar într-un oraş aflat la 22 km mai la est, Sulzach-Rosenberg, datorită blocajelor organizate de poliţia de acolo şi de urmărirea echipajelor din spate. Odată opriţi, cei trei şoferi au rămas instantaneu fără permisele de conducere, iar după o consultare cu procurorul, poliţiştii au decis să le confişte şi toate cele 3 maşini, conform unei prevederi legale introduse în ultimii ani, ce vizează cursele neautorizate pe drumurile publice. Cele 3 maşini par a fi un Mercedes-AMG GT un BMW şi un automobil ce pare a fi un Hyundai din diviza N, din imaginile publicate de poliţie.
0
5,949
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!