Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Poliţia din Moldova a amendat peste 800 de şoferi în doar două zile pentru lipsa centurii sau folosirea telefonului mobil

19 Aprilie 2022 - 09:41
Redacţia PiataAuto.md
Săptămâna trecută informam despre faptul că şoferii din Moldova au început a primi scrisori cu amenzi de la camerele video din trafic pentru lipsa centurii de siguranţă, apoi şi pentru folosirea telefonului mobil în timpul condusului, iar acum poliţia a publicat şi statistici îngrijorătoare despre aceste două tipuri de încălcări pe care le-au stabilit echipajele poliţiei în doar două zile de week-end în întreaga ţară.
Astfel, poliţia pune în aceeaşi categorie statistică amenzile pentru lipsa centurii de siguranţă şi pentru folosirea telefonului mobil în timpul condusului şi anunţă că în doar două zile au fost emise în total peste 800 de asemenea amenzi în toată ţara. E o cifră neobişnuit de mare, semn că ori poliţiştii au început să atragă o mai mare atenţie la aceste încălcări, ori aceste încălcări au devenit mai frecvente. Iar în această cifră nu se includ amenzile captate automatizat de camerele de trafic, despre care vorbeam săptămâna trecută.
Prin urmare, în perioada următoare echipajele poliţiei vor continua să monitorizeze traseele, iar lipsa centurii sau folosirea telefonului mobil vor fi printre încălcările prioritare pentru depistare şi amendare.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter