Recall pentru un singur exemplar Bugatti Chiron în SUA, din cauza unui singur şurub care ar fi un pic prea liber

8 Aprilie 2022, 10:05
Redacţia PiataAuto.md
Organizaţia guvernamentală NHTSA, ce veghează asupra siguranţei traficului şi vehiculelor în SUA, a emis probabil cel mai neverosimil recall din istoria sa recentă. Rechemarea în service vizează un singur exemplar de Bugatti Chrion, produs în 2018 şi livrat în SUA, din cauza unui singur şurub, care nu ar fi fost strâns corect.
În urma analizei proceselor interne de verificare periodică a cheilor dinamometrice, s-a identificat că un şurub relevant pentru siguranţă a fost strâns sub limita cuplului intenţionat. Şi cei de la NHTSA au analizat verificările periodice ale acestor chei, ce şuruburi au fost strânse în perioada în care o cheie nu funcţiona corect, iar apoi au identificat o singură maşină produsă în 2018 care ar fi fost lăsată cu şurubul prea slab strâns. Şi ca să nu pară că e vorba de un şurub oarecare, cei de la NHTSA au specificat că e forma de un şurub de susţinere a subcadrului faţă, care ar fi fost strâns la 9 Nm în loc de 19 Nm.
Aşa că cei de la NHTSA au emis un recall pentru acea maşină, pe care producătorul va fi obligat s-o cheme în service şi să-i strângă şurubul la cuplul corect. Şi pentru că service-urile Bugatti sunt mai departe unul de celălalt, producătorul va achita şi costurile de transportare a maşinii până la service şi înapoi.
0
17,137
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!