Un BMW al poliţiei, implicat ieri într-un accident în Peresecina, în timp ce se deplasa să documenteze accidentul din Gornoe

5 Aprilie 2022, 10:14
Redacţia PiataAuto.md
Ieri v-am informat despre un accident grav, produs pe traseul M2 Chişinău-Orhei, la intersecţia cu un drum adiacent din apropiere de localitatea Gornoe. Ei bine, prima maşină de poliţie care se deplasa spre accidentul din Gornoe, a fost şi ea, la rândul ei, implicată într-un accident în Peresecina. E vorba de un BMW Seria 5 al Inspectoratului Naţional de Securitate Publică.
După cum ne-au informat cei de la INSP, maşina poliţiei avea girofarul pornit şi a lovit din spate un VW Golf 2, condus de un bărbat de 52 de ani, care oprise pe banda stângă, pentru a face o manevră de virare la stânga.
După locul aflării maşinii avariate de poliţie, putem concluziona că VW-ul se afla iniţial în acel loc, unde linia dublă e întreruptă şi virarea la stânga e permisă. Totuşi, cei de la INSP spun că şoferul de VW Golf „nu s-a asigurat suficient”, iar cazul va fi cercetat suplimentar. Nici o persoană nu a avut de suferit, iar ambii şoferi aveau alcoolemie zero.
0
8,616
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!