Un depozit plin cu piese de schimb pentru modele Honda, clasice şi moderne, şi-a scos la vânzare întreg stocul la pachet

19 Aprilie 2022, 10:58
Redacţia PiataAuto.md
Un depozit cu piese de schimb Honda ar putea fi locul de vis pentru mulţi pasionaţi ai mărcii, în special pentru cei care lucrează la maşini clasice. Depozitul se află tocmai în Iordania şi are un stoc imens de piese, atât pentru modelele mai moderne, cât şi pentru cele clasice, adunând piesele pe parcursul a mulţi ani de activitate. Iar acum întreg stocul de piese, de peste 90,000 de componente, a fost scos la vânzare la pachet.
Motivul este că proprietarul îşi închide afacerea pe care a condus-o câteva decenii, iar acum vrea să vândă măcar stocul adunat de-a lungul anilor. Cum spune el, trei pătrimi din tot stocul e destinat modelelor Honda produse între anii 1974 şi 2000, şi doar o pătrime e pentru modelele de la 2000 încoace. Deci, vreo 68 mii de piese de schimb pentru modele clasice Honda!
Şi în lista de piese sunt şi piese de caroserie, şi blocuri optice, şi componente de interior, componente mici electronice, dar şi piese de motor, suspensie sau consumabile. Deci, toată gama posibilă de piese de schimb e cuprinsă aici în ceea ce pare a fi un templu plin de comori pentru pasionaţii de Honda!
Vânzătorul acestor piese cere 1.75 milioane de dolari pe întreg stocul la pachet, ceea ce ar însemna cam 19 dolari pe fiecare piesă, dar, cum acolo se găsesc şi rarităţi, şi piese mari de caroserie, e clar că valoarea totală a acestor piese e infinit mai mare, doar că cineva ar trebui să aibă răbdare să le vândă cu bucata.
Proprietarul lor spune că e gata să organizeze şi livrarea tuturor pieselor către cumpărător, cheltuielile de transport rămânând pe seama cumpărătorului.
0
1,093
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!