Un şofer de Mercedes, care a accidentat un pieton în Bulboaca şi a fugit, găsit de poliţia din Moldova în doar câteva ore

19 Aprilie 2022, 15:20
Redacţia PiataAuto.md
Un grav accident s-a produs astă noapte în localitatea Bulboaca din raionul Anenii-Noi. Un tânăr de 24 de ani, originar din acelaşi raionul, a lovit cu Mercedesul său un pieton care, conform informaţiilor preliminare, se deplasa pe marginea carosabilului. După impact, şoferul a fugit de la faţa locului, lăsând victima neajutorată, care s-a dovedit a fi un bărbat de 31 de ani. În urma accidentului, victima a decedat.
Poliţia a demarat o operaţiune de căutare a autorului accidentului şi în doar câteva ore au găsit şi Mercedesul puternic avariat, şi şoferul acestuia. Tânărul a fost reţinut de poliţie pentru 72 de ore şi urmează să fie cercetat penal, având în faţă cel mai probabil un termen de detenţie.

În ultima perioadă s-au produs 3 cazuri similare în Moldova, cu pietoni care au fost depistaţi ulterior decedaţi. Toţi 3 autori au fost găsiţi de poliţie şi reţinuţi. Într-o epocă a tehnologiilor informaţionale, cu camere video de trafic şi telefoane mobile, e o chestie de timp minim pentru a găsi şoferul făptaş. Din păcate, de cele mai dese ori asemenea şoferi aleg să fugă pentru a-şi masca starea de ebrietate. Or, într-un asemenea caz era mult mai important ajutorul acordat victimei şi încercarea cel puţin de a-i salva viaţa, anunţând serviciile de intervenţie.
0
3,542
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!