(VIDEO) Acesta e Hennessey Mammoth, un nou pick-up 6x6 de 7.19 metri lungime şi 1,000 CP din SUA

20 Aprilie 2022, 15:26
Redacţia PiataAuto.md
Cei de la Hennessey au promis că o vor face încă acum doi ani. Apoi au creat un pick-up normal, cu 4 roţi, cu o asemenea putere uriaşă. Iar acum au lansat şi pick-up-up-ul 6x6 cu peste 1,000 CP sub capotă, un sunet magnific şi un aspect pe măsură.
Noul pick-up se bazează pe RAM 1500 TRX, un model de serie care e o bestie şi atunci când iese din fabrică. Dar cei de la Hennessey i-au asigurat o formulă cu 3 axe, roţi uriaşe de offroad, multă culoare neagră în zona punţilor şi roţilor şi un aspect dominant, măsurând 7.19 metri lungime!
Şi pentru că-şi scoate cei peste 1,000 CP dintr-un motor pe benzină într-o epocă a mobilităţii electrice, a fost botezat Mammoth, adică mamutul.
Puterea vine, aşadar, din acelaşi motor V8 de 6.2 litri de pe RAM, doar că la el au fost făcute o mulţime de modificări, printre care şi schimburi de injectoare cu altele mai puternic, pentru a putea arde mai multă benzină şi mai repede. Are şi un supercharger mecanic de 2.65 litri, iar pe lângă toate, şi un sunet absolut superb.
Costă mult, cam 450 mii dolari. Dar, dacă ne amintim de Mercedes G-Class 6x6 sau de ediţia Brabus de cândva, cu 700 CP, atunci acest Hennessey are un preţ simţitor mai mic decât acele extravaganţe.
Vezi mai jos şi un video cu acest pick-up 6x6. Apropo, cei de la Hennessey vor experimenta cu 3 exemplare limitate la 1,200 CP. Cine, ştie, poate în viitor vor mai apărea mamuţi şi mai puternici.
0
2,794
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!