Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Acesta e cuplul din SUA care deţine o colecţie de Mitsubishi Lancer Evo clasice

8 Aprilie 2022 - 12:49
Redacţia PiataAuto.md
Pasiunile comune unesc adeseori oamenii, inclusiv şi cuplurile se formează uneori prin explorarea unor asemenea pasiuni. În SUA există un cuplu cu o predilecţie specială pentru maşini japoneze clasice, iar modelul dominant în colecţia lor comună e Mitsubishi Lancer Evo, prezent în colecţie în mai multe ipostaze şi versiuni de modificare.
Ea este Collete Davis, o tânără care şi-a făcut deja o carieră de pilot profesionist de curse în SUA, prestând şi servicii de cascadorie pentru unele filmări, având şi alte acţiuni conexe de promovare a femeilor în lumea motorsportului. El e Adam LZ, sau Adam, şi e un mecanic pasionat de maşini japoneze, având în palmares zeci de maşini modificate frumos în aspect şi performanţe în atelierul său, făcând modificări similare şi la maşinile din propria colecţie. Cei doi au în colecţie 3 Mitsubishi Lancer Evo principale, la care lucrează acum, dar pe lângă ele mai au alte 4 exemplare de Lancer Evo. Deci, 7 în total, pe lângă alte vreo 3 Nissan-uri, 2 Toyote, şi câte un BMW şi un Porsche pentru varietate.
Ambii sunt fascinaţi de ingineria de cândva a lui Mitsubishi Lancer Evo, de performanţa pe care o puteau scoate aceste maşini, de cât de mult pot fi modificate ulterior aceste motoare, de tracţiunea integrală superbă şi stilul lor de design.
Aşa că experimentează cu ele, continuă să le modifice şi să le personalizeze şi, desigur, din când în când ies cu ele să le conducă. Unele sunt conduse doar pe circuit, atât de radical au fost modificate. Altele sunt compatibile cu condusul de stradă. Dar, când deţii vreo 7 ipostaze diferite ale aceluiaşi model, ai cu siguranţă o alegere mare în a te alinta şi chiar şi în cazul când şi el şi ea vor să iasă simultan la o escapadă, există suficiente maşini în garajul de vis al acestui cuplu. Vezi totul în video-ul de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter