(VIDEO) Cum arată şi cum sună un Audi RS7-R modern, de la ABT, cu un V8 de 740 CP

14 Aprilie 2022, 20:38
Redacţia PiataAuto.md
Din fericire, printre maşinile moderne, produse în zilele noastre, mai există şi asemenea bijuterii inginereşti, cum e acest Audi RS7, cu motor V8 de 4.0 litri sub capotă şi tracţiune quattro. Doar că aici avem de-a face cu un exemplar dus până la absolut de renumitul atelier ABT.
E vorba de o ediţie limitată la doar 125 de exemplare, care a beneficiat de o sporire a performanţei până la 740 CP şi 920 Nm. S-au făcut şi modificări estetice ample, atât la aspectul exterior, cât şi la interior. Iar în culoarea asta de Sand Beige, maşina arată cu adevărat bine.
Iar ca să judecăm o asemenea maşină, cât de potrivit modificată e, cât de bună e, e suficient să ne gândim dacă fanii modelelor clasice Audi ar aprecia-o, sau dacă un pilot de raliu Audi din anii 80 ar vorbi cu entuziasm despre performanţa sa. Şi dacă ambele răspunsuri sunt afirmative, atunci înseamnă că marca îşi păstrează esenţa şi pasiunea până în zilele noastre.
Vezi mai jos acest exemplar formidabil şi include sunetul pentru a-i putea şi auzi V8-ul superb, modificat de ABT. Apropo, maşina are o funcţionalitate chiar pe cadranele de bord de contorizare a timpului de acceleraţie de la 0 la 100 km/h şi la 100 km/h.
0
3,147
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!