(VIDEO) Cum se aude în cabină motorul V8 cu eşapament modificat al unui camion Scania

15 Aprilie 2022, 19:27
Redacţia PiataAuto.md
Camioanele modificate şi personalizate sunt visul aproape oricărui şofer profesionist de curse lungi, or, dacă acest vehicul e şi birou mobil de muncă, şi casă pentru săptămâni la rând uneori, dorinţa de a avea un confort desăvârşit e mult mai mare decât la un simplu autoturism. Iar camioanele Scania, cu motoarele lor V8, sunt printre cele mai dorite modele când vine vorba de modificări extensive.
Pentru că există un V8 de cilindree mare din uzină, tentaţia de a-i modifica eşapamentul şi a-i pune în evidenţă acel sunet e foarte mare. În Europa, mai ales în Olanda, există deja nenumărate ateliere care acordă asemenea servicii, inclusiv păstrând toate cerinţele legale de emisii şi sunet, întrucât unele din aceste sisteme pot deveni mai gălăgioase sau mai silenţioase prin simpla apăsare a unui buton.
Şi de acest buton de activare şi dezactivare a sunetului probabil e cu adevărat nevoie. Pentru că un şofer de camion conduce ore în şir, multe ore, iar un zgomot mare l-a putea inevitabil obosi. Dar, atunci când ţi se face dor de un sunet mai condimentat, poţi savura condusul cu un sunet comparabil cu al unui muscle-car. Vezi în video-u de mai jos cum se aude în cabină, în timpul condusului, un asemenea camion Scania cu motor V8 şi eşapament modificat.
0
5,978
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!