(VIDEO) Depăşire neinspirată pe dreapta a unei Dacia Logan în Chişinău, în curbă, de pe o bandă interzisă pentru virare

21 Aprilie 2022, 08:46
Redacţia PiataAuto.md
Depăşirile pe dreapta mai ales într-o curbă sunt întotdeauna neinspirate, iar când mai sunt făcute de pe o bandă de pe care virarea în acea direcţie nu e permisă, riscul sporeşte şi mai mult. O asemenea depăşire grăbită a sfârşit trist ieri pentru o Dacia Logan în Chişinău şi a fost surprinsă de o cameră de bord.
Strada Vadul-lui-Vodă din Chişinău, unde a avut loc întâmplarea, are două benzi de pe sens până în curba care desparte drumul spre traseul extraurban spre Tohatin sau intrarea în suburbia Coloniţa. Respectiv şi cele două benzi sunt destinate fie continuării spre stânga pe traseul drumului principal fie deplasării înainte.
O Dacia Logan, însă, a vrut să depăşească şoferul cu camera de bord pe dreapta, virând în curbă şi intrând înaintea acestuia pe traseul îngust de după curbă. Şi asta chiar dacă şoferul cu camera de bord se deplasa cu 49-50 km/h, după cum atestă imaginile. Din nefericire pentru Dacia, maşina şi-a pierdut aderenţa în curbă, fapt facilitat şi de praful de pe acostament, iar astfel Loganul a ajuns să urce peste mormanul de pământ de acolo, cu o posibilă avariere a barei de protecţiei şi zonei inferioare de după ea.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Irina Casianenco
0
22,512
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!