Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Dodge are o nouă titulatură râvnită de fanii săi, numită şeful maestru de cerculeţe, iar candidatul tocmai a fost ales

27 Aprilie 2022 - 12:57
Redacţia PiataAuto.md
Unii producători ne prezintă filmuleţe frumoase cu maşini în derapaje controlate şi acoperă acele imagini aproape integral cu notificări şi alerte că un asemenea condus e periculos şi nu trebuie repetat, pentru s-a filmat cu un pilot profesionist. Dodge, însă, a anunţat un nou post vacant de şef cu o titulatură simbolică de Şef Maestru de Cerculeţe şi i-a invitat pe toţi fanii să candideze, precizând că va învinge un singur om, care va demonstra că poate face cele mai iscusite derapaje controlate cu un Dodge Challenger SRT Hellcat cu 797 CP sub capotă. Au candidat 173,500 fani!
Da, un număr atât de mare de oameni au răspuns apelului celor de la Dodge a pune accent pe distracţie şi pasiune când vine vorba de o maşină. Sigur, au existat etape de preselecţii iniţiale, apoi etape de concursuri propriu-zise, iar la final au ajuns trei cei mai buni. Premiul mare era de 150,000 dolari SUA, plus un SRT Hellcat cadou!
Dacă tot vorbim de muscle-car-uri, preselecţiile au fost conduse de un om cu muşchi pe măsură, fost campion american la wrestling, Bill Goldberg, ajutat de o echipă de profesionişti. Iar finala a însemnat o serie de provocări pentru cei trei fani, printre care s-au numărat, fireşte, exerciţii demonstrative de derapaje controlate şi măiestrie a controlării cu precizie a unui Dodge.
În final, Preston Paterson a fost ales marele Şef Mestru de Cerculeţe al Dodge. Şi pentru ca acest să nu vină la muncă în fiecare zi, precum face CEO-ul companiei sau alţi directori, cei 150 mii dolari reprezintă un soi de salariu simbolic plătit pe un an înainte, iar între timp misiunea de serviciul a şefului de cerculeţe este să... facă cerculeţe cu Dodge-ul pe care l-a primit cadou. Un job de vis, deci.
Iar cea mai frumoasă parte e că un producător în zilele noastre face una ca asta, având curajul să-şi îndemne fanii la distracţie în condus, la scoaterea performanţelor din maşinile şi la perfecţionarea dibăciei de condus într-un mod sportiv. Vezi mai jos întreaga finală a acestui preselecţii, cu toate probele incitante şi cu desemnarea marelui Şef Maestru de Cerculeţe.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter