(VIDEO) Dueluri la tractare reciprocă între BMW iX şi X7, dar şi un Mercedes-AMG G63

29 Aprilie 2022, 14:14
Redacţia PiataAuto.md
SUV-urile electrice sunt vehicule mari şi grele în zilele noastre, dar fac uz de avantajele electromotoarelor, în special de cuplul imens, disponibil din prima clipă, aşa că de obicei sunt şi cât se poate de rapizi în accelerări. Dar, când tabloul e un duel cu tractare reciprocă la funie, situaţia devine intrigantă, ori, aceste SUV-uri electrice au atât avantaje cât şi dezavantaje care le-ar putea juca festa.
Dezavantajele ar fi în jurul acelui cuplu imens, livrat din clipa demarării, care pot impune roţile să derapeze mai rapid. Avantajele ar putea rezida din greutatea mai mare, care ar fi mai greu de tractat, dar totul depinde şi de adversarul de cealaltă parte.
Britanicii au pus la asemenea dueluri un BMW iX electric alături de un model de talie similară, tot din gama BMW — X7. Surpriză, dar modelul cu motor cu ardere interne a învins, printre tentativele silenţioase ale lui iX de a-şi pune cuplul pe asfalt. Iar ulterior, acelaşi BMW X7 a învins şi râvnitul Mercedes-AMG G63. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
5,076
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!