Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Grav accident produs în oraşul Bălţi, între o Dacia şi o Skoda, în urma unei traversări la roşu

17 Aprilie 2022 - 08:52
Redacţia PiataAuto.md
Ieri dimineaţă, în oraşul Bălţi s-a produs un accident grav, la intersecţia străzilor Soroca şi Aerodromului, în urma unei traversări la culoarea roşie a semaforului, iar momentul a fost surprins de o cameră de bord a unui alt automobil.
Din informaţiile furnizate de poliţie, vinovat în producerea accidentului se face şoferul, cetăţean al Azerbaidjanului, al unei Dacia Sandero, automobilul fiind înmatriculat în Moldova. Acesta a efectuat o depăşire neregulamentară înainte de intersecţie şi a ignorat faptul că semaforul îşi schimbase culoare în roşu cu mai multe secunde înainte ca acesta să ajungă în intersecţie. Şoferul Daciei a intrat în intersecţie la roşu, deci, şi a lovit o Skoda Fabia, care pornise la culoarea verde.
Impactul a fost unul sever, şi, deşi ambii şoferi au supravieţuit, aceştia s-au ales cu fracturi şi traumatisme, fiind preluaţi de medici şi transportaţi la spital. Şoferul de 62 de ani din Skoda a fost externat ulterior din spital, iar cel de 64 de ani din Dacia a rămas sub supravegherea medicilor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter