(VIDEO) Honda de acum 20 de ani, în comparaţie cu cea de azi, într-un duel cu două generaţii de Acura NSX

29 Aprilie 2022, 19:54
Redacţia PiataAuto.md
Modelul nipon NSX e unul legendar, fiind mai cunoscut cu emblema Honda prin părţile noastre şi cu Acura în SUA. Şi acum 20-30 de ani, când se alfa în producţie, era un supercar demn să concureze cu Ferrari şi Lamborghini, fiind mai fiabil decât ele cu mult. Dar şi azi e la fel de fascinant şi capabil de a concura, având deja un sistem de propulsie hibridă.
Două exemplare Acura NSX din SUA au fost puse într-o comparaţie epică, iar partea şi mai fascinantă e că NSX-ul clasic e unul în ediţie Zanardi. Acum câteva luni scriam despre un exemplar clasic de Acura NSX în ediţie Zanardi, scos la vânzare în SUA, şi spuneam că au fost produse doar 50 de asemenea exemplare, în cinstea pilotului Alex Zanardi. Maşina avea acelaşi motor V6, dar era mai uşoară, având mai multe elemente diferite pentru asta şi se vindea doar în culoare roşie.
Ei bine, anume o asemenea Acura NSX clasică a şi fost pusă alături de o Acura NSX modernă. Şi două lucruri sunt cele mai magnifice în această comparaţie. Unul ar fi faptul că până şi după 20-30 de ani, Acura NSX nu se simte o maşină depăşită moral, ci una plăcută, performantă, capabilă de emoţie pură. Iar cel de-al doilea lucru, poate fi mai de apreciat, este faptul că noua Acursa NSX din zilele noastre nu e doar o maşină ce vrea să folosească gloria de altă dată prin trucuri de marketing, ci vine cu o inginerie modernă, dar la fel de plină de emoţie.
Vezi totul în video-ul de mai jos cu cele două NSX-uri despărţite de peste 20 de ani distanţă.
0
2,778
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!