(VIDEO) Metoda poliţiei din Germania de a prinde şoferii de camioane care depăşesc neregulamentar alte camioane

3 Aprilie 2022, 14:33
Redacţia PiataAuto.md
În locurile în care circulaţia camioanelor e reglementată la o singură bandă, iar fluxul de trafic e aglomerat, apar adeseori situaţii în care alţi şoferi de camion nu vor să stea în coloana regulamentară în care aşteaptă colegii lor, dar aleg să meargă pe banda alăturată pentru a la un moment dat să intre pe cea regulamentară. Se întâmplă înaintea vămilor, punctelor de verificare sau pur şi simplu pe porţiuni de drum aglomerate. Dar poliţia germană a fost surprinsă recent în acţiune pentru a pedepsi asemenea şoferi.
Totul a avut loc pe autostrada A6 din Germania, în apropiere de Neckarsulm şi Heilbronn, în ziua de 31 martie. Pe autostradă ceva mai încolo sunt lucrări de reparaţie, motiv din care adeseori se formează ambuteiaje, iar un indicator anterior stipulează că circulaţia camioanelor e permisă doar pe banda dreaptă din cele trei. Respectiv, şoferii de camioane sunt nevoiţi să stea doar pe această banda, chiar dacă deplasarea e lentă. Dar, cum spuneam, se găsesc şi şoferi care nu vor să aştepte şi ignoră acele restricţii. Un poliţist, însă, s-a poziţionat după un camion cu o simplă cameră foto, pozând camioanele care treceau pe banda alăturată, urmând să le trimită amenzi ulterior. În mai puţin de un minut, acesta a fotografiat 6 camioane.
Vezi mai jos video-ul surprins de o cameră de bord a unui şofer de bord, care staţiona pe banda regulamentară, lângă poliţist.
0
83,479
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!