(VIDEO) O Lada, furată de doi tineri în Chişinău, a sfârşit răsturnată şi incendiată la Sângera, iar autorii au fost reţinuţi de poliţie

28 Aprilie 2022, 15:21
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Chişinău anunţă despre un caz mai puţin obişnuit, produs în capitală. Doi tineri, în vârstă de 21 şi 22 de ani, au furat o Lada Samara din curtea unui bloc din sectorul Botanica, pornind-o prin împingere şi forţarea contactului. Poliţiştii au fost chemaţi să investigheze cazul şi au descoperit că o cameră video din curtea blocului a surprins momentul furtului. Între timp, însă, cineva a sunat la 112 şi a anunţat că o maşină a luat foc pe acostamentul unui drum din Sângera, suburbie a Chişinăului.
După ce pompierii au stins incendiul, s-a constatat că maşina arsă era aceeaşi Lada, furată ceva mai devreme. Din fericire, poliţiştii au reuşit să-i găsească pe cei doi făptaşi şi să-i reţină. Aceştia au declarat că au pierdut controlul volanului şi au ieşit în decor, maşina răsturnându-se şi luând foc.
Acum tinerii, care s-au dovedit a fi recidivişti, sunt cercetaţi penal de poliţie şi riscă închisoare de între 3 şi 5 ani. Proprietarul Ladei Samara a estimat valoarea maşinii sale la 100,000 lei, echivalentul a circa 5,000 euro.
0
1,630
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!