Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Şofer de microbuz cu pasageri, surprins aşteptând semaforul pe contrasens în Chişinău

22 Aprilie 2022 - 08:43
Redacţia PiataAuto.md
Deşi numărul microbuzelor a scăzut drastic în ultimul timp, iar primăria Chişinău promitea că începând cu septembrie 2022 asemenea transport public nu va mai exista, cazurile când aceste microbuze, notorii cândva pentru manierele de condus, sunt surprinse în situaţii de neînţeles mai continuă şi în prezent.
Astfel, ieri un asemenea microbuz de pe ruta 166, cu pasageri la bord, a decis să ocolească traficul aglomerat de pe strada Ismail din Chişinău şi să iasă pe contrasens, peste linia dublă. Acesta a depăşit pe contrasens tot traficul până aproape de semafor şi a oprit alături de trafic, aşteptând semaforul şi efectiv blocând o bandă de trafic de pe contrasens, pe lângă însăşi tupeul de a se afla acolo. Miza este, spun alţi şoferi care circulă des în acea zonă, ca unii şoferi care circulă regulamentar să-i permită se reintre în fluxul de trafic normal, după care microbuzul mai are de schimbat o bandă, întrucât banda stângă e doar pentru virare la stânga.
În asemenea cazuri, ajungem inevitabil să ne amintim că în România, de exemplu, orice ieşire pe contrasens peste linia continuă sau dublă se lasă cu suspendarea permisului de conducere. Probabil ar fi de luat în considerare o asemenea modificare în regulamentul circulaţiei rutiere şi în Moldova. Vezi toată situaţia surprinsă de o şoferiţă, revoltată de maniera şoferului de microbuz, mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Irina Kudrenko
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter