Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Şoferul unui BMW, pus în încurcătură de barierele de beton între sensurile de circulaţie, a ajuns pe contrasens pe un traseu în Moldova

18 Aprilie 2022 - 09:17
Redacţia PiataAuto.md
În Moldova există o mare problemă cu traseele extraurbane de 4 benzi şi mai mult. Chiar dacă acestea trec prin reparaţii şi primesc carosabil decent, imediat după asta ies în evidenţă greşelile de proiectare, or, asemenea drumuri ar trebui să aibă bariere de separare a celor două sensuri de circulaţie, nu ar trebui să aibă treceri de pietoni simple, ci doar denivelate sau semaforizate, şi multe alte elemente de infrastructură, pe care drumarii noştri de obicei le remarcă după ce dau în exploatare drumul şi încep a le cârpi. Aşa s-a întâmplat cu traseul Chişinău-Străşeni, de exemplu, şi aşa se întâmplă şi cu traseul R6 de lângă Chişinău ce leagă traseul Chişinău-Leuşeni, cu traseul Chişinău-Hânceşti, parte a multaşteptatei centuri a Chişinăului.
Acest traseu a fost proiectat, e în reparaţii de mulţi ani, iar acum pe porţiunea cu carosabil bun s-a montat o barieră de beton separatoare a sensurilor de circulaţie. Din fericire, pe ea s-au montat şi elemente reflectorizante, există şi marcajul pentru separarea benzilor de circulaţie, deci cumva aici totul a ajuns la un grad mai mare de civilizare. Totuşi, într-un mod neclar, un şofer de BMW a fost pus în încurcătură de bariere, la intrarea în zona lor şi a ajuns pe contrasens, înaintând pe banda stângă, considerând-o banda sa.
Un alt şofer care circula pe aici a dat faţă în faţă cu el, a frânat şi i-a tot semnalizat, până când şoferul din BMW şi-a conştientizat greşeală, a întors şi a pornit în direcţie inversă. Din fericire, a fost evitat orice accident. Sigur, şoferul de BMW e cel ce a greşit la momentul intrării pe acest sector de drum, dar, ştiind cât de precară e de multe ori asigurarea cu indicatoare corecte pe drumurile din Moldova, am fi tentaţi să credem că undeva pe acest traseu ar putea exista indicatoare neclare sau inconsecvente. Cert e că un pic de prudenţă în plus, pentru evitarea unor asemenea situaţii precum cea de mai jos, nu strică niciodată.

Sursa video: Facebook / grupul Accidente rutiere Republica Moldova / Nicolae Nicora
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter