(VIDEO) Un Dodge Challenger de peste 1,200 CP, cu motor pe benzină, a învins Tesla Model S Plaid în duel direct

13 Aprilie 2022, 12:37
Redacţia PiataAuto.md
Tesla Model S Plaid, cu cei 1,020 CP ai săi, e absolut de neînvins deocamdată în acceleraţiile de pe loc, doar Rimac Nevera reuşind s-o învingă, dar Rimac abia urmează să înceapă a fi livrat primilor clienţi. Până atunci, Model S Plaid pare să domine orice duel. Totuşi, un proprietar al unui Dodge puternic modificat din SUA a reuşit să depăşească modelul electric cu ajutorul muscle-car-ului său cu motor pe benzină.
Dodge-ul Challenger care a reuşit victoria în faţa electrice e unul puternic modificat, V8-ul de sub capotă primind un compresor mecanic imens, fiind uşurat, primind anvelope spate late şi având peste 1,200 CP. Practic, e o maşină dusă până la modificări extreme doar pentru asemenea curse drag şi, în timp ce Tesla e un model de serie, Dodge e din liga super profesionistă şi super specializată.
Totuşi, pentru amatorii de muscle-car-uri cu sunet V8 clasic, această victorie e una simbolică. Vezi totul în video-l de mai jos, pe care l-am setat să pornească din momentul cheie al cursei. Dacă vrei să vezi şi prefaţarea, setează cursorul de la început.
0
3,144
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!