(VIDEO) Un Renault a provocat un accident în sectorul Ciocana, proiectând un alt Renault în zona aleii, după care a fugit

9 Aprilie 2022, 09:17
Redacţia PiataAuto.md
Un accident neobişnuit, care putea sfârşi mult mai grav decât a sfârşit, s-a produs ieri în sectorul Ciocana al Chişinăului, iar momentele e dinaintea accidentului au fost surprinse de o cameră de bord.
Foto: Renault Scenic, înaintea accidentului

În aceste imagini de dinainte de accident, pe care le includem mai jos, se poate vedea Renault Scenic, are nu cedează trecerea la întoarcerea pe bulevardul Mircea cel Bătrân, apoi schimbă succesiv benzile într-o manieră de condus agresiv.
Foto: Renault Scenic, schimbă succesiv benzile, cu câteva secunde înainte de accident

Peste câteva secunde se poate vedea un alt Renault, de această dată Kadjar, care a fost lovit de primul şi a fost proiectat în afara drumului, spre aleea pietonală, o zonă foarte aglomerată cu pietoni şi terenuri de joacă de obicei.
Mai mult ca atât, după ce a lovit Kadjar-ul, şoferul de pe Renault Scenic a dat bir cu fugiţii. La câteva minute distanţă, a fost surprins pe strada Ginta Latină din acelaşi sector, având partea frontală stânga deja avariată.
Am contactat acum dimineaţă Direcţia de Poliţie Chişinău pentru a afla dacă poliţiştii au reuşit să prindă şoferul Renault-ului fugar. Aceştia ne-au confirmat detaliile menţionate mai sus şi au menţionat că acelaşi Renault fugar mai accidentase şi un animal cu câteva minute mai devreme şi de asemenea fugise de la locul accidentului. În urma coordonării echipajelor de poliţie, acesta a fost prins în scurt timp şi reţinut. Şoferul s-a dovedit a fi un tânăr de 26 ani, care a fost dus de poliţişti şi la instituţia medicală abilitată din Chişinău pentru a i se preleva probe biologice şi a stabili dacă tânărul se afla în ebrietate sau sub influenţa oricăror alte substanţe. După aflarea rezultatelor, poliţiştii vor decide numărul de capete de acuzare în baza cărora îl vor pedepsi pe tânărul şofer.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Petru Negura
0
2,944
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!