Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un Rivian R1T are parte de 15 dueluri directe cu alte maşini electrice, de la cele actuale la cele din anii precedenţi

20 Aprilie 2022 - 13:34
Redacţia PiataAuto.md
Rivian R1T, fiind un pick-up electric, e modelul care beneficiază de o atenţie extraordinară din partea publicului din SUA, venind într-un segment îndrăgit de americani, dar totodată şi cu performanţe ameţitoare, tangibile cândva doar pentru supercar-uri. Şi ce poate fi mai distractiv decât să poţi veni de la muncă având uneltele în benă, iar la un semafor să poţi învinge cu aceeaşi maşină un Lamborghini sau aproape orice altceva?
Ei bine, în ultimele luni, de când au început livrările lui Rivian R1T, am tot văzut diverse dueluri şi offroad, şi în asfalt. Dar o asemenea serie de mega dueluri nu a mai fost organizată de nimeni. Autorii unui canal de youtube din SUA au luat alte 14 maşini electrice de toate taliile şi performanţele, pentru a le pune în dueluri directe cu Rivian. Iar a 15-a maşină, ocazională, a fost şi o Tesla Model S Plaid, denumitul sedan invincibil.
Prin urmare, printre concurenţii lui Rivian a fost şi acea Tesla, şi modele precum Hyundai Ioniq 5, Kia EV6, Ford Mustang Mach-E, Tesla Model Y, dar şi maşini mai vârstnice, precum Nissan Leaf sau Mercedes-Benz B-Class electric, care nu se mai produce de ceva vreme bună.
Iar toată această variaţie enormă de concurenţi electrici arată, pe de o parte, cât de senzaţional e acest Rivian R1T, iar pe de altă parte arată cât de mult au evoluat maşinile electrice în ultimii 5-7 ani!

Vezi toată această serie de dueluri mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter