Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Un mecanic de locomotivă din Elveţia s-a făcut youtuber, din pasiune pentru profesia sa şi pentru natura prin care merge cu trenul

24 Aprilie 2022 - 14:12
Redacţia PiataAuto.md
Profesia de mecanic de locomotivă e una din cele mai respectate în Elveţia, pentru că trenurile sunt printre cele mai adorate moduri de transport în această ţară. Respectiv, oamenii care conduc aceste trenuri se bucură de acel respect special de profesionişti, de care depinde buna funcţionare a ţării, iar profesia în sine e considerată una din cele mai sigure şi predictibile, fiind şi plătită decent.
Ei bine, un mecanic de locomotivă din Elveţia, care se prezintă drept Lori, a decis să se facă şi youtuber pe lângă profesia sa de bază, pentru a împărţi lumii pasiunea pentru condusul trenurilor, dar şi priveliştile Elveţiei, văzute din locomotivă. Or, în Elveţia, există multe zone cu relief magnific, pe unde în mod intenţionat nu sunt construite drumuri pentru automobile, în schimb există căi ferate.
Mecanicul e ajutat uneori de un alt amic de la serviciu, Paolo, iar astfel amândoi contribuie la filmarea conţinutului pentru canalul de YouTube. Şi e foarte curios faptul că unele video-uri sunt extraordinar de lungi, putând avea şi o oră, şi două, iar uneori şi aproape trei ore, şi totuşi acestea sunt urmărite şi vizionate de oameni din întreaga lume, folosite probabil ca o terapie de relaxare. Ba chiar de multe ori filmările sunt făcute cu mai multe camere, pentru perspective diferite.
Cert e că mecanicul de locomotivă din Elveţia a reuşit să adune deja peste 47.5 milioane de vizualizări pe canalul său, şi a făcut-o practic fără a apărea el însuşi în cadru, ci doar peisajele Elveţiei şi trenurile pe care le conduce, pe diferite trasee.
Vezi mai jos un asemenea video, dintre ultimele publicate. E un video lung, din diverse perspective, şi probabil puţini ar avea răbdare să-l privească cap-coadă, dar e foarte reprezentativ pentru întreaga activitate a acestui mecanic de locomotivă din Elveţia. Iar partea frumoasă e că până şi într-o asemenea profesie, aparent monotonă pentru mulţi, un simplu mecanic de locomotivă a găsit o cale de a o arăta lumii întregi şi de a o face urmărită de sute de mii de oameni.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter