Accident grav cu o maşină din Ucraina, pe un traseu din Ştefan Vodă, Moldova, în apropiere de vama Palanca

13 Mai 2022, 08:53
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs aseară, în jurul orei 18:45, pe traseul R30 din raionul Ştefan Vodă, în sud-estul Moldovei, la doar circa 10 km de vama Palanca, în apropierea localităţii Olăneşti. O Mazda cu numere de înmatriculare din Ucraina, condusă de o şoferiţă de 40 de ani, cetăţeană a aceleiaşi ţări, a lovit cu putere un copac din apropierea drumului, maşina deteriorându-se semnificativ.
Sursa foto: Facebook / AutomobilistMD

Din informaţiile pe care le-am obţinut de la poliţia din Ştefan-Vodă, în accident nu a fost implicat vreun alt automobil. Şoferiţa din Mazda ar fi pierdut controlul volanului, din motive deocamdată necunoscute, şi a derapat în afara drumului. Maşina a lovit copacul cu acoperişul său, în zona montanţilor faţă, fiind la un pas de a se rupe în două.
Sursa foto: Inspectoratul de Poliţie Ştefan Vodă

Din fericire, şoferiţa a supravieţuit. Aceasta a fost rănită grav şi a avut nevoie de intervenţia de urgenţă a medicilor, fiind preluată la spital, însă poliţia ne-a informat că şoferiţa era în stare conştientă şi la spital i s-a acordat îngrijirea necesară.
Din imaginile de la faţa locului se poate constata că şoferiţa purta centura de siguranţă, iar airbag-ul ei s-a declanşat, cele două elemente de siguranţă salvându-i viaţa.
0
5,899
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!