Accident grav, produs pe un traseu din Leţcani, România, iar 24 de maşini trec fără ca nimeni să oprească pentru a ajuta

31 Mai 2022, 08:47
Redacţia PiataAuto.md
Un accident deosebit de grav s-a produs ieri pe un traseu din apropierea localităţii Leţcani din judeţul Iaşi, România, accident care s-a soldat cu un incendiu în urma impactului unui automobil cu un copac de pe marginea drumului. Imediat după accident, doi angajaţi ai unei firme de tractări auto, care conduceau un camion au oprit să ajute, însă din imaginile camerei de bord a acestui camion se pot vedea alte 24 de maşini trecând una după alta pe lângă locul proaspătului accident, fără ca vreuna să oprească pentru a acord primul ajutor.
În maşină se aflau un tânăr de 18 ani şi alţi doi de 21 şi 22 de ani, cel de 22 aflându-se la volan, în stare de ebrietate, iar ceilalţi doi erau pe bancheta spate. În urma impactului, maşina a luat foc, iar cei doi oameni care au oprit să ajute, au reuşit să scoată şoferul şi un pasager de pe bancheta din spate. Tânărul de 18 ani era prins în fiarele maşinii, incendiul se intensifica, iar cei care au oprit să ajute, fiind doar doi, n-au reuşit să-l scoată în timp util şi acesta nu a supravieţuit. Unui din cei doi oameni, care au intervenit în ajutor, s-a ales şi el cu arsuri uşoare în timp ce încerca să scoată tânărul de 18 ani din maşină.
Fireşte, vina primară în acest accident îi aparţine şoferului beat, care a încerca să nege că el s-ar fi aflat la volan şi care va fi pedepsit de lege. Dar nepăsarea celorlalţi şoferi la acest accident ar trebui să determine o schimbare în reacţiile la asemenea întâmplări. Din fericire, cei doi oameni, angajaţi ai firmei de tractări, au fost cei care au salvat două vieţi de la bordul maşinii accidentate. Din nefericire, însă, lipsa reacţiei a altor cel puţin 24 de şoferi, conform aloiaşi.ro, a determinat imposibilitatea salvării în timp util a celei de-a treia vieţi, care, conform aceleiaşi surse, ar fi putut fi salvată dacă tânărul era scos în timp util din automobil.
Sursa foto: aloiasi.ro
1
2,526
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!