Dacă despre noul BMW Seria 7 se tot spune că ar semăna cu generaţia E38, un designer a publicat interpretarea sa a cum ar fi trebuit să arate acesta

2 Mai 2022, 15:19
Redacţia PiataAuto.md
Lansarea noii generaţii BMW Seria 7 a creat discuţii intense în lumea auto. Cea mai mare parte a reacţiilor iniţiale au acuzat modelul de lipsă de originalitate prin aplicarea reţetei deja răsuflate a farurilor în două etaje, folosite şi de mărci franceze, şi de japoneze, şi de coreene. Unii au mai acuzat şi grila imensă. Dar au existat şi multe voci care au declarat că modelul e foarte inspirat, de fapt, şi că proporţiile acestuia şi elementele de bază ar semăna cu legendara Seria 7 E38.
Foto: BMW Seria 7 / i7 în forma sa de serie, în care a debutat public

Intrigat de declaraţiile din breasla sa că noul model ar semăna cu generaţie E38, un designer de la casa britanică Sugar Design a pus mâna pe condeiul digital şi a creat propria sa interpretare a unui BMW Seria 7 sau i7 care să semene cu adevărat cu E38. A luat la bază aceleaşi proporţii, dar a redesenat complet faţa maşinii, ca să amintească de E38 cu adevărat.
Aşadar, grila imensă a plecat, în locul ei apărând o „gură de rechin” îngustă, în stil original, şi două blocuri optice care n-au nici măcar contururi de LED, în mod intenţionat, ci doar două elemente de facto de iluminare. Farurile şi grila sunt încadrate în aceeaşi linie, existând şi o zonă de unire a lor printr-un soi de calandru cu linii orizontale. Şi, de fapt, o asemenea Seria 7 arată chiar fascinant de bine!
Nu ştim dacă ar fi apreciat-o toţi ca o evoluţie potrivită pentru un model nou, dar e cert că un asemenea BMW Serie 7 spune de la o poştă că e un BMW adevărat, mândru de tradiţiile sale de design.
0
8,958
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!