La scurt timp după ce primarul Chişinăului a vizitat un târg, în preajma acestuia un copac s-a prăbuşit şi a aplatizat un BMW Seria 5

22 Mai 2022, 08:22
Redacţia PiataAuto.md
În ultima săptămână Chişinăului a avut mai multe cazuri grave de copaci rupţi, cel mai grav dintre ele având loc week-end-ul trecut, în parcul Alunelul, când o parte a unui copac a căzut peste un cărucior, iar un copil de doar 1 an nu a mai putut fi salvat. La doar două zile distanţă, în acelaşi parc a mai căzut un alt copac, iar mulţi cetăţeni şi-au pus întrebări despre felul în care administraţia locală asigură managementul acestor aspecte ale oraşului. Ieri, însă, la scurt timp după ce primarul de Chişinău a vizitat târgul producătorilor locali eco din scuarul Kentford, în zona din preajma acestuia, din regiunea unde strada Hendri Coandă trece în strada Mitropolit Dosoftei, unde obişnuiesc să parcheze vizitatorii la acest târg, un copac imens a căzut din rădăcini şi a aplatizat un BMW Seria 5 E34.
Din fericire, nu au existat victime omeneşti, dar maşina a fost făcută daună totală şi nu mai poate fi restaurată. Copacul căzut a tras după el şi un pilon de electricitate, care a fost de asemenea doborât la pământ. O perioadă întregul drum a fost blocat din această cauză, până serviciile primăriei au reuşit să cureţe strada de copacul căzut.
Cu doar circa 30 minute mai devreme de incidentul cu copacul căzut, primarul capitalei a publicat pe paginile sale din reţelele sociale câteva fotografii, raportând că tocmai a vizitat târgul Eco Local Farmer din preajmă.
Vorbind de BMW-ul distrus de copac, în asemenea cazuri garanţia restituirii daunelor poate exista doar în cazul asigurării casco. În celelalte cazuri, recuperarea poate avea loc prin procese de judecată cu cei de la Spaţii Verzi, dacă se demonstrează că au existat sesizări anterioare ce au vizat acel copac, la care aceştia nu au reacţionat în termeni legali, dar nu există o garanţie privind rezultatul unui asemenea proces judiciar.
Sursa foto: Facebook / grupul GBM.Online; Facebook / Iurii Nudelman
0
5,887
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!