O simplă uşă, deschisă de un taximetrist într-un moment nepotrivit, a dat peste cap traficul în sectorul Botanica azi dimineaţă

17 Mai 2022, 09:26
Redacţia PiataAuto.md
Uneori cel mai banal accident poate crea ambuteiaje kilometrice, care se propagă de la o stradă la alta, dacă totul se întâmplă într-un loc crucial pentru circulaţie. Un asemenea accident banal s-a produs astă-dimineaţă în sectorul Botanica din Chişinău, după ce un taximetrist şi-a deschis uşa sa într-un moment neinspirat, iar aceasta i-a fost avariată de un troleibuz.
Totul s-a întâmplat pe bulevardul Dacia, în apropiere de intersecţiile cu străzile Valea Crucii şi Grădina Botanică. Problema e că transportul public circulă prin segmentele laterale de drum pe Dacia, relativ înguste, iar Toyota accidentată şi troleibuzul, care a avut şi el de suferit, au blocat în totalitate posibilitatea altor troleibuze de a mai circula. Respectiv, acestea au format un şir lung de aşteptare, cu ambuteiaje enorme care s-au propagat de-a lungul străzilor care se intersectează cu bulevardul Dacia.
Iar cel mai mult a avut de suferit orarul troleibuzelor pe întreaga distanţă a bulevardului Dacia, în direcţia centru, astfel încât azi cu siguranţă mii de pasageri au ajuns mai târziu la destinaţie, dimineaţa.

Sursa foto: Facebook / grupul GBM.Online / Vas Ana
0
9,131
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!