Pedeapsă bizară pentru un şofer din Germania, care transporta 400 kg de făină cu maşina sa, într-un mod neconform

31 Mai 2022, 16:58
Redacţia PiataAuto.md
În alte vremuri, poate faptul că un om ajunge să transporte 400 kg de făină cu o maşină compactă urbană ar fi trezit zâmbete. Dar în condiţiile războiului din Ucraina, inflaţiei şi crizei alimentare, care are toate şansele să devină mai gravă în curând, faptul că un şofer din Germania a fost surprins de poliţie cu pachete ce însumau 400 kg de făină în maşina sa, reflectă doar vremurile tulburi în care trăim. Iar în acest context, e şi mai bizar faptul că poliţia din Germania a decis să-l pedepsească pe şofer pentru asta.
Astfel, un echipaj de poliţei a observat maşina roşie pe Bayernstrasse din oraşul Nurnberg, care circula suspicios de încărcată. Au oprit-o pentru verificări şi astfel au constatat că şoferul a umplu cu pachete de făină şi portbagajul, şi bancheta spate, şi spaţiul din zona scaunului dreapta faţă. Cu alte cuvinte, a folosit tot spaţiul disponibil în maşină. Problema poliţiştilor a fost că încărcătura n-a fost securizată aşa cum ar fi trebuit, fără a specifica, însă, cum se aşteptau mai exact să fie securizată făină. Aceştia au verificat şi conţinutul pachetelor, pentru a se asigura că în pachete chiar e făină. Apoi au mai descoperit o anvelopă prea roasă pe maşină.
Astfel, poliţiştii l-au impus pe şofer să-şi schimbe roata la maşină şi să-şi încarce într-un alt mod maşina, după care acesta a putut să-şi continue călătoria. Poliţia din Germania a publicat informaţiile şi două imagini cu maşina cu pricina, însă reacţiile publicului au fost dualiste. În timp ce unii se întrebau ce-ar face un om cu atâta făină, alţii au catalogat întreaga situaţie ca un exces de zel din partea poliţiei.
0
4,599
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!