Trei amenzi aplicate şi permisul suspendat de la 6 la 12 luni pentru şoferul de microbuz din Chişinău, care a fost la un pas de a accidenta un pieton

13 Mai 2022, 16:34
Redacţia PiataAuto.md
Astăzi mai devreme poliţia din Moldova a anunţat că e în căutarea unui şofer de microbuz, care a fost la un pas de accidenta un pieton pe trecere, urcând tocmai pe trotuar, momentul fiind surprins într-un video de o cameră de bord. Pietonul s-a dezechilibrat şi a căzut, iar şoferul de microbuz nici n-a oprit pentru a verifica starea acestuia. Acum poliţia a anunţat că l-a identificat şi găsit pe şofer.
Acesta are 63 de ani şi a declarat poliţiştilor că a observat târziu pietonul şi a încercat să evite impactul. Poliţiştii i-au aplicat 3 amenzi diferite, însă, pentru încălcarea regulilor de exploatare a vehiculelor, nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră şi de acordare a priorităţii de trecere şi încălcarea regulilor de oprire şi neacordarea priorităţii pietonilor.
Pe lângă cele 3 amenzi, poliţiştii au cerut suspendarea dreptului de a conduce pentru şoferul vinovat, pe o perioadă cuprinsă între 6 şi 12 luni. Despre perioada exactă a suspendării urmează să se pronunţe instanţa de judecată.
0
13,942
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!