Un legendar Ford GT Heritage, distrus în SUA din cauza că proprietarul său nu e obişnuit cu cutia manuală

4 Mai 2022, 10:42
Redacţia PiataAuto.md
Un legendar Ford GT în ediţie limitată Heritage, produs în anul 2006, a fost distrus acum câteva zile în Florida, SUA, din cauza că proaspătul său proprietar nu e obişnuit cu cutia manuală. Ediţia Heritage a fost produsă doar în 2006 şi doar în 343 exemplare, iar acest exemplar a fost achiziţionat de proprietarul său la începutul lunii aprilie, la o licitaţie, pentru suma de 704,000 dolari SUA.
Bărbatul în vârstă de 50 de ani a declarat poliţiei că accidentul s-a produs din cauza că nu e obişnuit cu modul în care funcţionează o cutie manuală. Acesta ar fi retrogradat cutia în treapta a 2-a şi a pierdut controlul punţii spate, ajungând în decor, lovind cu putere un copac. Din fericire, motorul de 5.4 litri V8, cu 550 CP la activ, e poziţionat median şi nu a fost afectat, dar oricum reparaţia va costa o sumă uriaşă.
Şoferul a făcut apoi şi declaraţii suplimentare, spunând că viteza sa era de doar 35 mile la oră, adică circa 55 km/h, meditând că una din cauzele pentru care a pierdut aderenţa ar putea fi şi faptul că drumul era acoperit cu mâzgă, iar anvelopele maşinii sale erau uzate.
0
2,620
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!