(VIDEO) Acesta e americanul cu o colecţie de peste 4,000 de automobile din Japonia

11 Mai 2022, 13:40
Redacţia PiataAuto.md
Când spui colecţionar de automobile, definiţia i se potriveşte la fel de bine şi unui om care are două automobile de suflet în garaj, ca şi unui care are 10 sau 20. Dar în SUA, în statul Virginia, există un om, pe nume Tom, care a adunat 4,000 de automobile de colecţie, toate importate din Japonia. Patru mii de maşini! Patru mii!
Tom e unul din acei oameni de afaceri americani cu un spirit de antreprenor atât de profund, încât nu mai contează că, oficial, aceste maşini sunt achiziţionate de compania pe care el o deţine şi că speră să vândă într-o zi aceste maşini. Acesta a ţintit Japonia pentru că acolo a găsit un număr imens de maşini în stare excepţional de bună. Şi a căutat atât modele japoneze clasice, unele din ele cunoscute în SUA, altele total necunoscute, cât şi modele europene sau americane, care au petrecut minim 25 de ani în Japonia întâi, or, ele pot fi importate în SUA ca vehicule clasice abia după 25 de ani.
Hangarele sale din Virginia sunt, astfel, nişte adevărate temple ale frumosului auto, cu o mulţime de maşini magnifice şi rare. Şi chiar dacă sunt 4,000 de maşini, Tom n-a cumpărat tot delaolaltă, ci a ţintit modele interesante, sau exemplare cu istorii neobişnuite. Aşa că fiecare dintre maşini are o poveste în spate, fie a modelului, fie a exemplarului. Sunt toate exemplare de colecţie, deci, şi simplul fapt de a le vedea pe toate într-un singur loc e pur şi simplu incredibil şi magnific în acelaşi timp.
În video-ul de mai jos, Tom vorbeşte despre maşinile sale şi le şi prezintă. Pe alocuri într-un stil ursuz şi scurt la subiect, dar frumuseţea maşinilor pe care le are acest om şi pasiunea sa pentru el compensează totul. Or, dacă acest om nu se simte fericit, între 4,000 de maşini, fiecare din ele superbe, nu mai ştim o altă definiţie a paradisului auto!
0
3,667
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!