Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Acesta e noul Volvo VT5 Vlastuin, un camion suedez cu capotă, modificat în Olanda

23 Mai 2022 - 15:50
Redacţia PiataAuto.md
Camioanelor europene, mai ales în cazul celor cu rol de cap tractor, le lipseşte cu desăvârşire capota, în timp ce în America de Nord, capota e parte din identitatea camioanelor de acolo de cele mai multe ori. Despre avantajele fiecărui tip de camion se poate discuta mult, dar cert e că şi-n Europa există şoferi care ar vrea să aibă camioane cu capotă generoasă în faţă. Iar în Olanda există una din companiile cele mai renumite în asemenea modificări, numită Vlastuin. Aceştia şi-au făcut un renume sonor mai ales din modificările camioanelor Scania, datorită construcţiei lor modulare. Acum, însă, cei de la Vlastuin au dezvăluit şi un camion Volvo modificat să aibă capotă în faţă, camion pe care l-au numit Volvo VT5 Vlastuin.
Camionul are la bază un Volvo FH, dar, odată cu transformarea suferită, designul acestuia s-a modificat până la un nivel de nerecunoscut. Totuşi, cei de la Vlastuin au încercat să menţină forma farurilor şi a calandrului, astfel încât să rămână o anumită amprentă Volvo.
Totuşi, noul camion prezentat de cei de la Vlastuin are şi sistem de eşapament modificat, şi cabina puternic transformată, atât pe dinafară, cât şi pe interior.
Pentru că e primul camion Volvo, transformat într-unul cu capotă de către olandezii de la Vlastuin, aceştia au încins spiritele pasionaţilor, astfel încât interesul pentru asemenea versiuni modifice a devenit rapid unul uriaş. Acum nu doar pasionaţii mărcii Scania, ci şi cei ai Volvo vor avea opţiunea de a comanda camioane europene cu capotă în Olanda.
Vezi mai jos un video scurt cu dezvăluirea noului camion Volvo cu capotă de la Vlastuin, pe care unii l-au şi poreclit drept „torpila”, datorită culorii roşii şi formei sale.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter