(VIDEO) Acestea sunt două BMW-uri din Moldova, într-un derapaj controlat în tandem, făcut cu măiestrie

24 Mai 2022, 09:24
Redacţia PiataAuto.md
Week-end-ul trecut, în Moldova a avut loc pentru prima dată o primă etapă a unui campionat de drift oficial, organizat de entuziaştii acestui tip de motosport cu susţinerea asociaţiilor sportive, drept o disciplină autorizată. Pentru unii poate părea neînsemnată partea de oficialitate, însă pentru pasionaţii de drifting etapa din week-end-ul trecut marchează saltul la un nou nivel, în care s-a ieşit de la întrunirile semi-clandestine la un campionat autorizat, organizat în condiţii de siguranţă, cu toată logistica unui eveniment sportiv adevărat.
Anul trecut scriam un articol cu relatări directe ale celor care practică drift în Moldova şi spuneam cât e de dificil să practici drifiting în Moldova, în lipsa circuitelor sportive şi măcar a terenurilor unde pasionaţii şi-ar putea perfecţiona abilităţile, nemaivorbind de investiţiile mari necesare în pregătirea maşinilor. Atunci se vorbea inclusiv despre faptul că această disciplină sportivă e văzută ca un outsider. Ne bucurăm, deci, că acum lucrurile au evoluat până la un camionat oficial în toată legea.
Iar mai jos e o secvenţă video cu două BMW-uri din Moldova, într-un derapaj în tandem, executat cu multă iscusinţă în cadrul campionatului din week-end-ul trecut. Aceşti piloţi, care au executat acest derapaj, merită toată admiraţia, cu siguranţă, la fel ca şi toţi entuziaştii acestui sport, care au reuşit să pună acum bazele unei evoluţii frumoase a drifting-ului în Moldova, aşa cum ar trebui să fie o disciplină de motorsport. Vezi evoluţia celor două BMW-uri mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Old Cars Moldova / Ponomari Alexandru
0
2,264
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!