(VIDEO) Aşa se produc accidentele la intersecţia cu cele mai mari statistici din Chişinău, de la străzile Trandafirilor şi Decebal

31 Mai 2022, 18:16
Redacţia PiataAuto.md
Intersecţia de la străzile Trandafirilor, Sarmizegetusa şi Decebal din Chişinău e una în care accidentele se produc cu o frecvenţă excepţional de mare de câţiva ani încoace, în mediu aici producându-se câte un accident o dată la câteva zile. Problema e că intersecţia e nesemaforizată pe două din străzile sale şi semaforizată pe altele două, iar maşinile care trebuie să cedeze trecerea la intersectarea unui drum cu multiple benzi sunt direcţionate pe fâşii paralele, care-şi acoperă vizibilitatea reciproc. Am analizat pericolele acestei intersecţii în mai multe articole separate, iar azi un vizitator ne-a expediat la redacţie şi un material video cu o situaţie în care a nimerit chiar el şi care arată cum şi cât de uşor se pot produce accidente la această intersecţie.
Astfel, autorul filmuleţului venea de pe strada Sarmizegetusa şi aştepta să traverseze intersecţia spre strada Trandafirilor. A aşteptat o perioadă mai mare de timp, iar apoi pe bd. Decebal s-a făcut roşu la semafor. Respectiv, traficul s-a rarefiat şi a venit momentul în care intersecţia poate fi traversată mai uşor. După ce a început a traversa, însă, s-a pomenit cu VW Polo trecând chiar prin faţa sa, despre care autorul spune că a traversat la culoarea roşie a semaforului. Respectiv, toată situaţia a fost la doar un pas de un accident, iar partea şi mai curioasă e că, foarte probabil, tot autorul putea fi declarat vinovat, întrucât are indicatorul de oprire şi cedare a trecerii la intrarea în intersecţie.
Un fapt e absolut clar, însă. Această intersecţie e una cu riscuri majore de accidente implantate prin însăşi proiectarea ei. Vezi toată situaţia în video-ul de mai jos.
0
6,419
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!