(VIDEO) Atenţie, şoferi, schimbare de indicatoare la intersecţia străzilor Studenţilor şi Dimo din Chişinău

18 Mai 2022, 08:34
Redacţia PiataAuto.md
Una din intersecţiile cu probleme cronice din Chişinău, cea de pe strada Studenţilor cu strada Dimo, tocmai a beneficiat de o schimbare importantă de indicatoare, care modifică circulaţia pe cele două benzi de aici.
Aşadar, atunci când se circula dinspre bulevardul Moscova, la intersecţie existau două benzi, cea din dreapta fiind destinată anterior exclusiv virării la dreapta. Banda din stânga era rezervată deplasării înainte şi virării la stânga. Astfel, mulţi şoferi care circulau pe banda dreaptă nu virau pe Dimo, ci continuau înalte, având apoi de împărţit o singură bandă cu cei care circulau regulamentar pe banda din stânga înainte, iar astfel apăreau situaţii cu riscuri de accidente.
Acum, indicatoarele au fost modificate şi banda stângă a devenit destinată exclusiv virării la stânga, iar cea din dreapta — deplasării înainte şi virării la dreapta. E curios faptul că marcajele au rămas cele de dinainte, cu săgeţi desenate conform indicatoarelor anterioare.
Astfel, e foarte important să se observe noile indicatoare, întrucât cei care vor circula conform uzanţei vechi se vor pomeni acum în situaţia în care ei sunt cei care încalcă regulamentul şi pot apărea astfel noi situaţii de accident, dar cu vinovaţi diferiţi. Vezi în video-ul de mai jos, trimis la redacţie de către unul din cititorii noştri, traversarea acestei intersecţii conform indicatoarelor noi.
0
13,659
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!