(VIDEO) Cel mai perseverent şofer de camion din SUA îşi distruge remorca prin insistenţa sa într-o manevră neinspirată

21 Mai 2022, 09:55
Redacţia PiataAuto.md
Şoferii de camion ar trebui să fie printre cei mai îndemânatici conducători de vehicule, mai ales când vine vorba de manevrarea unui cap tractor cu remorcă prin spaţii înguste. Un şofer din SUA, însă, s-a pomenit într-o situaţie dificilă în urma unei virări nereuşite într-un spaţiu îngust, în timp ce se deplasa spre zona de descărcare a unui magazin şi în loc să încerce a da în marşarier pentru a ieşi din situaţia dificilă, a perseverat într-un mod neînţeles, până şi-a distrus remorca, iar întregul moment a fost surprins de un martor.
Camionul său avea o remorcă lungă, cu două punţi poziţionate în zona spate. Cel mai probabil, pentru camioane există un alt drum de acces pe aici, întrucât zona cu drumuri înguste de aici pare să fie protejată intenţionat de vehicule mai mari şi are piloni la începutul celulei de pe centrul drumului.
Roţile spate ale remorcii au dar în aceşti piloni, iar şoferul, în loc să-şi conştientizeze greşeala şi să încerce să dea înapoi cât daunele sunt minime, a insistat să urce cu roţile pe ele, să le deterioreze şi să înainteze tăind colţul, mizând probabil că pilonii sunt din plastic şi se vor îndoi sub acţiunea roţilor camionului. Pilonii, însă, erau din oţel dur, întăriţi în beton, aşa că ei au fost cei care au învins remorca.
La început a deteriorat prima punte. Şoferul de camion nu s-a oprit nici aici şi a insistat mai departe. Apoi au îndoit şi a doua punte, pentru ca într-un final să rupă întregul sub cadru cu ambele punţi de pe remorcă şi s-o lasă complet fără roţi. Chiar şi aşa, şoferul de camion a mai înaintat circa 10-20 metri până a oprit să vadă ce-a făcut. Vezi întreaga situaţie de o insistenţă de neînţeles în video-ul de mai jos.

Sursa video: TikTok / lazaroellechon
0
3,128
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!