(VIDEO) Cum arată un BMW 635 CSi E24, modificat discret, cu gardă la sol coborâtă şi jante BBS

10 Mai 2022, 19:42
Redacţia PiataAuto.md
BMW Seria 6 în caroserie E24 e unul din cele mai speciale modele, care au fost produse de marca bavareză. Considerat un succesor moral pentru E9, E24 a fost totuşi primul care a făcut uz de cifra 6 în denumire şi nici măcar Seria 8 ce a fost lansată ulterior nu a fost considerată drept succesoare. Iar E24 a avut o carieră neobişnuit de lungă, de peste 13 ani în gama BMW, fiind produs între 1976 şi 1989, astfel încât în zilele noastre acest model e deja văzut ca unul clasic, dar totodată datorită formelor foarte speciale şi proeminente e neobişnuit de atemporal.
Acest BMW a făcut uz doar de motoare cu 6 cilindri în linie, de la 2.8 litri până la 3.5 litri şi a existat şi o versiunea M635i, printre cele mai căutate şi mai rare în zilele noastre. Dar, de altfel, întreaga generaţie s-au produs în puţin peste 86 mii exemplare în cei 13 ani, deci e oricum un model foarte rar, demn de a fi colecţionat chiar şi din considerente pur raţionale, nemaivorbind de cele emoţionale.
Iar la partea emoţională, acest model e un BMW, recunoscut ca atare din prima clipă, dar totodată e distinct faţă de alte modele ale perioadei sale, demonstrând cum se putea ca fiecare model din gamă să fie unul cu personalitate diferită.
Exemplarul de mai jos e un 635 CSi din Germania, modificat foarte discret, păstrându-se aspectul original în cea mai mare parte. Are doar garda la sol coborâtă, completată de un set frumos de jante BBS de 18 ţoli. Şi doar de atât a fost nevoie ca maşina asta să arate pur şi simplu fantastic de frumos. Iar în video-ul de mai jos e şi filmată iscusit pe străzile unui orăşel din Germania.
0
4,164
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!