(VIDEO) Cum arată un camion Peterbilt 567 din SUA, cu apartament complet la bord şi o remorcă pentru transportarea maşinilor

14 Mai 2022, 11:56
Redacţia PiataAuto.md
Nivelul de confort la care ajung unele camioane din SUA îi poate face invidioşi pe şoferii din camioane din Europa, or, în unele cazuri acele camioane nu doar că oferă un loc plăcut de muncit şi un pat confortabil de dormit, ci un întreg apartament, echipat complet, la bordul lor. Şi e vorba de camioane create cu adevărat ca să facă munca mai eficientă şi mai plăcută. Exact aşa e şi camionul despre care vorbim azi, un Peterbilt 567, deţinut de un şofer de camion pe nume Mike Dahlke.
Camionul e fabricat în 2019 şi a fost personalizat după dorinţele lui Mike, însă nu ţintind luxul, ci eficienţa în muncă şi confortul cu adevărat util. Ceea ce-l deosebeşte pe Mike de mulţi şoferi europeni este faptul că el îşi deţine propriul camion, fiind un operator-proprietar, în termen americani, ceea ce înseamnă că el e şi deţinător al unei mici companii în baza căreia activează. Iar asta înseamnă că toate riscurile unei afaceri sunt pe umerii aceluiaşi şofer. Iar asta mai înseamnă că are nevoie şi de un birou mobil, cu laptop, imprimantă pentru tipărirea facturilor şi toate celelalte acte aferente.
Tocmai de aceea, camionul său, superb pe dinafară, a fost gândit pentru a fi autosuficient în interior. Are un pat de dormit, retractabil, o masă, o bucătărie completă cu ustensile de gătit şi chiuvetă, ba chiar şi cu două tipuri de cuptoare, are un duş decent, are televizor prin satelit în mişcare şi toate cele necesare pentru un birou.
Aşa cum spune Mike, având toate acestea, atunci când opreşte într-o parcare nu trebuie să caute unde să facă un duş sau unde să mănânce, pentru că totul se află chiar la bordul camionului său Peterbilt.
Şi la fel de fascinantă e şi remorca acestui camion, prevăzută pentru transportarea automobilelor. În primul rând e o remorcă închisă, pentru a proteja maşinile mai mult. În al doilea rând, şi mai important, e că toate mecanismele şi rampele sunt acţionate automatizat, prin telecomandă, astfel încât încărcarea şi descărcarea maşinilor poate avea loc eficient, de la distanţă şi cu precizie. Un camion tehnologizat, deci cu de toate pentru a fi eficient în muncă.
Vezi mai jos cum arată acest camion, în detaliu, prezentat chiar de proprietarul şi şoferul său.
0
13,855
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!