(VIDEO) Cum merge şi cât de silenţioasă e o Tesla Model Y pe autostrăzile fără limită de viteză din Germania

3 Mai 2022, 19:03
Redacţia PiataAuto.md
Tesla Model Y are câteva luni buni de când s-a lansat în toată splendoarea în mai multe ţări europene, iar de curând producţia acesteia a demarat şi la noua fabrică Tesla din Germania, situată de lângă Berlin. Aşa că în multe ţări SUV-ul electric de la Tesla abia acum începe a-şi materializa potenţialul de vânzări şi popularitate.
O asemenea Tesla Model Y în ediţie Performance, deci cu tracţiune integrală şi cu 462 CP însumaţi din electromotoare, a fost de curând galopată pe autostrăzile fără limită de viteză din Germania. SUV-ul poate atinge 250 km/h, deci nu e limitat ca alte modele electrice şi e cât se poate de potrivit pentru autostrăzile germane.
Cel mai fascinant în modul în care acest SUV electric merge pe aceste autostrăzi e silenţiozitatea absolută. Lipsa zgomotului de la electromotoare e cumva firească deja, dar se pare că cei de la Tesla au perfecţionat între timp şi izolarea fonică generală a habitaclului lui Model Y atât de mult, încât până şi la 230-250 km/h e o linişte de bibliotecă în acest SUV electric. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
3,041
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!