(VIDEO) Cum sună o Toyota Supra din 1994, capsulă a timpului, conservată în stare de nouă până în zilele noastre

5 Mai 2022, 19:22
Redacţia PiataAuto.md
Toyota Supra e unul din cele mai adorate modele din istoria ultimilor 30 de ani a mărcii nipone, iar pentru asta există o mulţime de motive, de la plăcerea în condus, până la genialul motor 2JZ-GTE, cu 6 cilindri în linie, de sub capota acestui model. Şi spre deosebire de actuala Supra, care face uz de un motor BMW, acel motor era unul creat de inginerii niponi. O asemenea Toyota Supra, din 1994, conservată în stare de nou ca o adevărată capsulă a timpului, a fost scoasă la lumină în zilele noastre.
E una din acele maşini care lucesc până în cel mai mic detaliu, păstrate cu adevărat în starea în care au ieşit din uzină, în acest caz fiind vorba de 28 de ani în urmă. Şi dacă de obicei o asemenea stare te duce cu gândul că ar fi mai bine să se evite turarea intensă sau forţarea maşinii, proprietarul acestei Toyota a dat undă verde savurării depline a acestei maşini.
Iar astfel maşina legendară a trecut prin accelerări intense, dar şi prin înregistrări fidele ale sunetului motorului în timp ce pedala acceleraţiei era apăsată intens. Şi n-avem cum s-o zicem altfel — maşina asta, motorul ăsta, sună pur şi simplu excepţional. Iar întrucât aici avem o maşină conservată în starea ei de acum 28 de ani, avem şi sunetul original, nealterat, aşa cum era el oferit acum 28 de ani! Iar acest sunet e magnific, cum nici o Toyota nu sună azi!
Iar apoi această capsulă a timpului a fost pusă să galopeze la viteză maximă pe autostrăzi. Şi a atins cu uşurinţă viteze de peste 250 km/h! O maşină excepţională, deci, iar şi mai excepţional e acest exemplar, conservat într-o asemenea stare până azi.
Vezi totul în video-ul de mai jos, neapărat cu sunet!
0
2,472
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!